Termeni și condiții

Identificare comerciantului online

Serviciul www.liledesfleurs.ro este oferit de SC AMS ROOLAND DEVELOPMENT SRL

Date de contact :

contact@liledesfleurs.ro

0755.030.180 sau 0728.888.103

Sat Glambacu, Comuna Bascov, Strada Zorilor, nr 1, parter, judet Arges

J3/1933/2016, cod de înregistrare fiscala 36768540

Despre www.liledesfleurs.ro

www.liledesfleurs.ro este un serviciu de comert electronic / comert online / prin internet. Achizitia produselor se face pe baza comenzilor primite pe site sau prin telefon.
Produsele comercializate de SC AMS ROOLAND DEVELOPMENT SRL sunt produse noi.

III. Proprietatea Intelectuala
Continutul si designul www.liledesfleurs.ro apartin Societatii si/sau colaboratorilor sai – acolo unde acest lucru este specificat in mod expres (drept de autor) si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. Nu puteti utiliza, reproduce sau permite numanui sa utilizeze sau sa reproduca materialele www.liledesfleurs.ro fara a detine o permisiune scrisa, prealabila din partea Societatii.

Pentru orice probleme legate de proprietatea intelectuala va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail contact@liledesfleurs.ro

Procedura de cumparare
Pentru a cumpara si intra in posesia produselor oferite spre vanzare pe www.liledesfleurs.ro este necesara parcurgerea urmatoarelor etape:
– identificarea si alegerea produselor

– introducerea datelor personale de contact pentru realizarea comenzii
– efectuarea platii produselor
Plata se efectueaza online sau prin transfer bancar/ordin de plata, iar costul final va contine pretul produsului comandat cu TVA inclus, si, daca este cazul, pretul livrarii.
Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe www.liledesfleurs.ro sunteti de acord cu forma de comunicare (telefonica sau prin e-mail) prin care site-ul isi deruleaza operatiunile.

Pentru ca livrarea sa se efectueze in cele mai bune conditii, atunci cand completati datele beneficiarului asigurati-va ca acestea sunt complete si corecte. In cazul in care nu ne puteti furniza adresa completa sau numele complet, va rugam sa ne anuntati telefonic sau prin email. Nu ne asumam raspunderea pentru livrarile intarziate cauzate de lipsa datelor complete.

Conform noilor reglementari legal, ORDIN nr. 3769 din 23 decembrie 2015, incepand cu 01.10.2016 toate facturile trebuie sa contina toate datele de identificare, astfel clientul este obligat sa completeze toate campurile obligatorii din pagina de comanda avand optiunea sa bifeze daca doreste ca datele de livrare sa fie preluate ca date de facturare.

Cum cumpar

Preturile
Cu exceptia cazurilor in care este prevazut altfel, preturile produselor afisate pe www.liledesfleurs.ro reprezinta preturile finale de cumparare si includ TVA (taxa pe valoare adaugata de 19%, valabila in Romania). Preturile finale de cumparare pot fi preturi sugerate de catre producatori sau furnizori sau pot fi estimate in functie de preturile standard practicabile la nivelul industriei produsului comercializat. Preturile finale de cumparare pot sa nu reprezinte cele mai competitive preturi de pe un anumit segment de produse sau pentru o anumita perioada.

Modalitati de plata
Pentru efectuarea platii produselor comandate, puteti alege dintre urmatoarele metode de plata: online cu cardul, transfer bancar/ordin de plata. Daca ati ales ca metoda de plata transferul bancar/ ordin de plata, urmatoarea fereastra va multumeste pentru comanda plasata si va ofera informatiile relevante pentru comanda si plata. Aceste informatii le veti primi si prin e-mail.

Forta majora
www.liledesfleurs.ro, afiliatii sau/si in general furnizorii de produse sau servicii catre www.liledesfleurs.ro nu pot fi facuti responsabili pentru nicio intarziere sau eroare rezultand direct sau indirect in cauze care nu depinde de vointa www.liledesfleurs.ro. Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare a echipamentului tehnic de la www.liledesfleurs.ro, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele www.liledesfleurs.ro, erorile de operare, precum si cazurile de forta majora stipulate de legislatia in vigoare.

Publicitatea
www.liledesfleurs.ro poate afisa in paginile sale reclame la produsele din oferta sa, precum si la produse ori servicii apartinand tertilor. Prin utilizarea www.liledesfleurs.ro si prin acceptarea Termenilor si conditiilor de utilizare si a Politicii de confidentialitate, va exprimati in mod direct acceptul de a fi destinatarul acestor comunicari cu caracter comercial.

Reclamatii privind incalcarea legii referitoare la protejarea proprietatii intelectuale
www.liledesfleurs.ro respecta dreptul la propietatea intelectuala a tertilor. Daca ati observat ca site-ul contine informatii care incalca dreptul acestora la proprietate intelectuala, va rugam sa ne trimiteti o instiintare la adresa de e-mail: contact@liledesfleurs.ro sau sa ne contactati la numerele de telefon afisate la capitolul Date de Contact din prezentul contract.

Legislatia aplicabila
Serviciile oferite de societate prin intermediul www.liledesfleurs.ro sunt guvernate de dispozitiile legilor romane, cu precadere la Legea 365/2002 privind comertul electronic, Ordonanta de Urgenta 34/2014 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.
Termenii si conditiile www.liledesfleurs.ro se supun legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul SC AMS ROOLAND DEVELOPMENT SRL. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, litigiile dintre Parti se vor supune rezolvarii instantelor judecatoresti competente de pe raza municipiului Bucuresti.

Prezentarea ofertei

SC AMS ROOLAND DEVELOPMENT SRL isi rezerva dreptul de a opera oricand, orice modificari asupra preturilor si datelor tehnice prezente pe site-ul www.liledesfleurs.ro, fara o instiintare prealabila. Datele tehnice prezente pe site-ul www.liledesfleurs.ro au caracter informativ si nu reprezinta o obligatie contractuala. Anumite fotografii de pe site-ul www.liledesfleurs.ro sunt cu titlu de prezentare si pot exista diferente intre acestea si produs.

Livrare

Produsele vor fi livrate de catre personalul L’Ile des Fleurs in maxim 24 de ore de la confirmarea primirii comenzii la adresa mentionata in comanda, in intervalul orar stabilit. Prețul are tarif unic de 20 de lei. Exceptie o fac comenzile de abonamente, comenzile mai mari de 400 de lei sau alte promotii periodice oferite de către L’Ile des Fleurs. Pentru acestea livrarea este gratuita.

Dreptul de retur

Conform OUG 34/2014, florile constituie produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid și sunt exceptate de la dreptul de retragere.
Alte produse neperisabile comercializate de SC AMS ROOLAND DEVELOPMENT SRL se pot returna după următoarea procedură:

Procedura de denuntare si retur:

  1. Puteti returna numai produsele care nu sunt perisabile si/sau alimentare. In consecinta, florile si dulciurile nu se pot returna, alte produse da.
  2. Returnarea se face printr-o cerere scrisa la adresa de email contact@liledesfleurs.rosi apoi prin trimiterea produselor la adresa: Sat Glambacu, Comuna Bascov, Strada Zorilor, nr 1, parter, judet Arges, prin orice curier doriti.
  3. Transportul coletului de retur va fi platit de catrewww.liledesfleurs.ro.
  4. In colet se vor afla toate documentele primite initial, precum si o adresa scrisa, semnata de persoana care a initiat si platit comanda, care notifica denuntarea contractului si solicita returnarea sumei platite, indicand contul si banca unde se vor returna banii.
  5. Coletul trebuie trimis la sediul L ile des Fleurs in maxim14 zile calendaristicedin momentul primirii comenzii.
  6. Suma platita va fi rambursata integral in14 zile calendaristicede la primirea integrala a coletului de retur si scrisorii de denuntare (daca cele doua vin separat, cele 14 de zile calendaristice trec de la ultima care a fost primita).
  • În urma intrării în vigoare a OUG 34/2014, consumatorii au dreptul de a renunța la cumpărare în termen de 14 zile calendaristice de la data intrării în posesia fizică a produsului.

Garantia de conformitate

Raspunderea www.liledesfleurs.ro pentru lipsa conformitatii produselor comercializate este angajata daca lipsa de conformitate apare intr-un termen de 2 zile de la livrarea produselor.

SC AMS ROOLAND DEVELOPMENT SRL are obligația de a livra produse care sunt în conformitate cu contractul de vânzare-cumpărare, indiferent de forma în care se încheie, verbal sau scris.

 Se consideră că un produs este în conformitate cu contractul de vânzare-cumpărare dacă sunt îndeplinite cumulativ următoarele condiții:

  1. a)produsul corespunde descrierii făcute de vânzător și are aceleași calități ca și produsele pe care vânzătorul le-a prezentat ca mostră sau model;
  2. b)produsul corespunde oricărui scop specificat solicitat de către consumator, scop făcut cunoscut vânzătorului și acceptat de acesta la încheierea contractului de vânzare-cumpărare.

Lile des Fleurs acordă o atentie deosebita produselor si serviciilor oferite si garanteaza pentru calitatea acestora. Clientii Lile des Fleurs  vor avea tot suportul necesar în cazul dorintei de returnare a unui produs.