Pandemia nu trebuie să stea în calea nevoii noastre de frumos. Alege să faci o comandă online și bucură-te de flori!

Pandemia nu trebuie să stea în calea nevoii noastre de frumos. Alege să faci o comandă online și bucură-te de flori!

L’Ile des Fleurs a luat naștere din dragoste pentru flori, aranjamente florale sau buchete realizate cu flori speciale, combinate cu pasiunea și dorința noastră de a ne dedica frumosului.

 

Oricât de mult ne lăsăm inspirați de interacțiunea directă cu oamenii, nu am vrut să lăsăm acest context dificil în care ne aflăm să stea în calea nevoii de frumos. De aceea, am creat acest site și magazin online, pentru a putea ajunge ușor către clienții noștri, pentru a-i ajuta să aducă aromă și culoare în casele sau birourile lor prin intermediul produselor noastre, sau să aducă un zâmbet pe chipul celor cărora vor să le ofere construcții florale.

 

Nu vrem să creăm doar buchete și aranjamente. Vrem să creăm acele buchete li aranjamente care spun o poveste, care definesc perfect omul care se va bucura de ele, care completează ideal spațiile. Vrem să fim nu un furnizor, ci un partener. Vrem să transformăm bucuria de a comanda flori în rutina care îți aduce stare de bine. Vrem să știi că te poți baza pe noi pentru a transmite cel mai ușor și frumos Mulțumesc!, La mulți ani!, Te iubesc!, Felicitări! sau doar un simplu Să ai o zi frumoasă!

 

În aceasta perioadă, în care lumea uită uneori să zâmbească în spatele măștilor, vrem să aducem culoare și să repunem în drepturi florile acasă, dar și în hoteluri, birouri, clinici și nu numai. Pentru tine am creat abonamente, astfel încât din nicio zi să nu lipsească florile din viața ta.

 

De ce să ne alegi? Te asigurăm că folosim doar flori proaspete și speciale și că vom crea produsul ideal pentru tine sau cea căreia vrei să îl oferi. Și pentru că nu vrem să fii doar un client al unei florării, ci vrem să te cunoaștem pe tine, omul din spatele ecranului, și să venim cu soluțiile potrivite ție. Pentru ca experiența de a comanda flori online să fie așa cum ar trebui să fie: personală și unică.

 

Sperăm să rămâi aproape de noi! Vom folosi acest spațiu pentru a scrie nu doar despre noi, ci despre flori. Vom vorbi despre îngrijirea florilor, cum să reziste cât mai mult buchetele și aranjamentele florale, vom prezenta plantele speciale pe care le folosim, trendurile și culorile care ne inspiră, dar și cum poți hrăni florile și plantele pentru ca ele să reziste cât mai mult timp.

 

Tu vrei să ne cunoaștem?

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *