Tips 1 pentru evenimente (nunta)

Tips 1 pentru evenimente (nunta)

Dragele noastre,

 

Asa cum ne stiti noi ne tinem de cuvant si deci revenim cu tipsuri.

 

Primul pe care mi-l propusesem sa il postez era legat de culoarea buchetului de cununie si al celui de mireasa in functie de anotimpul in care aveti evenimentul unic din viata voastra. Nunta.

 

M-am razgandit pentru ca am constatat ca din ce in ce mai multi miri isi stabilesc nunta dupa disponibilitatea orchestrei / DJului preferat si a locatiei, ambele fiind la fel de importante pentru ei. Dar aranjamentele de la locatie, dar buchetele, ele nu sunt oare la fel de importante? Din ce in ce multi lasa acest lucru pentru ultimele zile inainte de nunta.

 

Am vazut in ultimii ani (exceptand 2020) din ce in ce mai multe mirese dezamagite de buchetele “last minute” , acestea fiind diferite de “buchetul mult visat”.

 

Deci, TIPSul numarul 1 : tratati aranjamentele, buchetele, lumanarile, cocardele cu aceeasi importanta ca si tinuta la cununia civila, rochia de mireasa , orchestra, locatie. Luati legatura cu designari florali si ceretil sa va schiteze, conform cu dorintele si asteptarile voastre, atmosfera si ambianta evenimentului. Peste 70% din fotografiile unui astfel de eveniment au in prim plan florile si aranjamentele.

 

Lasati-va indrumate si aici de catre specialisti. Numai asa veti putea fi printesele din visele voastre.

 

Casa de piatra!

 

Foto: Prince Guillaume de Luxemburg si Contesa Stephanie de Lannoy

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *