Tips 2 – Culorile buchetului de mireasa

Tips 2 – Culorile buchetului de mireasa

Dragele noastre,

 

Venim cu TIPS-ul 2: Alegerea culorii buchetului de mireasă

 

Este unul dintre puținele lucruri de la nunta ta pe care il poți personaliza în totalitate. Motivele alegerii culorii buchetului sunt nenumărate, dar 2 sunt importante. Primul este dimensiunea buchetului care ne poate permite sa ne jucam cu un numar mai mare de culori si nuante. Al doilea motiv ar fi cel ce tine de fotografii, care raman o amintire vie. Da, da. Ati citit corect iar acest lucru se traduce prin alegerea culorii buchetului în funcție de anotimpul în care va avea loc nunta ta – Primăvara, Vara, Toamna sau Iarna.

 

Datorită faptului că poți găsi majoritatea florilor pe toată durata anului (dar atentie, pretul lor difera in functie de sezonalitatea lor reala), nu voi vorbi despre anumite flori, ci doar despre culorile anotimpurilor.

 

O sa incep cu buchetul.de vara, pentru ca aici suntem din punct de vedere calendaristic.

 

Dacă nunta voastră este vara, culorile buchetului tău trebuie să iasă în evidența în lumina puternică a soarelui, acest anotimp simbolizând energie, acțiune și vitalitate.

 

Buchetul de mireasă pentru nunta vara este viu colorat. Culoarea ideală în acest anotimp este movul. Această culoare contrastează ideal cu soarele puternic și culoarea albă a rochiei de mireasă. Un buchet de mireasă cu flori lila, mov, ivoir și albastru si poate nuante de roșu pe ici colo ar putea avea un impact neașteptat de bun, cât și un design grozav. Dar vara îți permite să dai frâu liber imaginației și să îți personalizezi buchetul floral după bunul plac, combinând insa orice culoare viu colorată, daca iti doresti.

 

Nu uita: nunta este a mirilor si doar a lor.

 

Casa de piatra!!!

 

“Esti tu doar atunci cand nu esti ca nimeni”

 

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *